Verdensmesterskap St. Hubertus 2012, Serbia

St.Hubertus_lagene_2012_webSt. Hubertus ble avholdt i Natalinci regionen ca 16 mil nord for Nîs. Dette er vakre områder og mye frodigere sammenlignet med Nîs. Det så også ut til å være en langt høyere levestandard og de store mengdene med søppel vi har sett i terrengene og veikantene i løpet av uken var fraværende.

Borgermesteren åpnet mesterskapet med en flott seremoni. Her fremhevet han også hvor viktig dette mesterskapet er for områdene som fremtidig turistmål. Alle lagene ble presentert og små barn i nasjonaldrakter danset.

Det var 6 partier som skulle ut i felten denne dagen – to partier med damer (9 nasjoner), tre partier med herrer (17 nasjoner) og et parti med damer og herrer som førte spaniels. Viltet som kunne felles var fasan og rapphøns. Norge var representert med Ellen Marie Imshaug, Violet Andersen, Arne Hovde og Robert Brenden. Sistnevnte felte en fasan og fikk høye tallkarakterer for alle viktige elementer og ble rangert som nummer to på sitt parti.

Det er kun ekvipasjen som blir rangert som nummer en på hvert parti som går videre til finalen. Så selv om Robert Brenden og Only One hadde den nest høyeste scoren (84p) av alle herrene og høyere enn verdensmesteren som ble kåret blir denne ekvipasjen nummer fire.

Det var dessverre ingen andre av våre representanter som var i en situasjon hvor de kunne felle. Som lag fikk både våre damer og herrer 5. plass. Vi gratulerer våre representanter med innsatsen.

Resultater:

Damer individuelt – Elena Villa 81p (Italia), Marie Niot 59p (Frankrike), Eva Masot Rius 51p (Spania)

Damer lag – Italia, Spania, Tsjekkia

Herrer individuelt – Poul Valdemar Nielsen 80p (Danmark), Grasso Maurizio 94p (San Marino), Miroslav Kalik 80p (Tsjekkia)

Dagen ble avsluttet med premieutdeling og hedersbevisninger under en fantastisk middag.

En stor takk rettes til våre sponsorer – Royal Canin, Haglöfs, Meraaker Brug, Astrup Fearnley AS og god støtte fra FKF og de respektive raseklubber.